Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES KUZHINIERE

RESTORANT FIORE

Kërkon të punësojë

Kriteret

(F/M). Paga e kenaqshme

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr. Dervish Hima, prane stadiumit Qemal Stafa
Tiranë

Botuar më 07/10/2019

)