Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES KUZHINIER

VENDE TE LIRA PUNE - MR. POTATO

Kriteret

1 dite ne jave pushim.Te kete aftesi te mira komunikimi dhe organizimi me stafin.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Perballe me Parlamentin
Tiranë

Botuar më 27/05/2023

)