Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (per specialiste paga mbi 50.000 Leke) |

Ne terren. Te kete eksperience pune mbi nje vit. Agjenti i shitjeve ne terren duhet ...

Botuar më 10/04/2021
shume e kenaqshme (per specialiste paga mbi 50.000 Leke)

KAMARIER RESTORANTI Kerkohet personel per sezonin veror ne Himare:

Paga: Ofrohen paga te mira |

Me eksperience pune. Ushqim dhe fjetje e garantuar, Adresa: Himare

Botuar më 13/04/2021
Ofrohen paga te mira

PICIER Kerkohet personel per sezonin veror ne Himare:

Paga: Ofrohen paga te mira |

Me eksperience pune ne furre druri. Ushqim dhe fjetje e garantuar, Adresa: Himare

Botuar më 13/04/2021
Ofrohen paga te mira

NDIHMES KUZHINIER Kerkohet personel per sezonin veror ne Himare:

Paga: Ofrohen paga te mira |

Me eksperience pune. Ushqim dhe fjetje e garantuar, Adresa: Himare

Botuar më 13/04/2021
Ofrohen paga te mira

SHITESE BALLKAN ZOO FARM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune ,te punoje ne tirane, Adresa: Tirane

Botuar më 12/04/2021
e kenaqshme

KASAP BALLKAN ZOO FARM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per derra,me eksperience pune te punoje ne vaqarr, Adresa: Vaqarr, Tiranë

Botuar më 12/04/2021
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(sallatat). Mosha 20-50 vjeç. Me arsimin te mesem. Te kete eksperience pune (kuzhhine). Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 12/04/2021
e kenaqshme

NDIHMES PICIER Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha 20-50 vjec. Me arsim te mesem. Te kete eksperience pune (piceri). Puna me dz turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit,, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 12/04/2021
e kenaqshme

PJATALARESE Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mosha 20-50 vjeç. Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 12/04/2021
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E Restorant Pagus Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Perlat Rexhepi, ish blloku

Botuar më 12/04/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme

PJATALARESE Restorant Pagus Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Perlat Rexhepi, ish blloku

Botuar më 12/04/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme
)