Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BANAKIERE Njoftime pune - BAR KAFE KREPERI "MARCO POLO", ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Galeria, ish kinema "17 Nentori"

Botuar më 04/02/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme

KREPIERE Njoftime pune - BAR KAFE KREPERI "MARCO POLO", ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Galeria, ish kinema "17 Nentori"

Botuar më 04/02/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme

KREPIERE Njoftime pune - Byrektore Creperi Mesto: Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese dhe kushte shume te mira pune |

Turni I. Orari punes 10:00 - 18:00. E Diela pushim, Adresa: Tek Garda

Botuar më 04/02/2023
Ofrohet pagese dhe kushte shume te mira pune

KAMARIER/E Njoftime pune - ENOTEKA JOHAN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

1 dite ne jave pushim. Kushte shume te mira pune, ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 04/02/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

KUZHINIER/E Njoftime pune - ENOTEKA JOHAN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

1 dite ne jave pushim. Kushte shume te mira pune, ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 04/02/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

NDIHMES KUZHINIER/E Njoftime pune - ENOTEKA JOHAN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

1 dite ne jave pushim. Kushte shume te mira pune, ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 04/02/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

EKONOMIST/E Njoftime pune - ENOTEKA JOHAN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

1 dite ne jave pushim. Kushte shume te mira pune, ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 04/02/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

SANITARE Njoftime pune - ENOTEKA JOHAN Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

1 dite ne jave pushim. Kushte shume te mira pune, ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 04/02/2023
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

KAMARIER RESTORANTI Njoftime pune - SHEQER PIKANT Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e larte + sigurime |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Parku i Liqenit, Tiranë

Botuar më 04/02/2023
Ofrohet pagese e larte + sigurime

HOSTES Njoftime pune - SHEQER PIKANT Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e larte + sigurime |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Parku i Liqenit, Tiranë

Botuar më 04/02/2023
Ofrohet pagese e larte + sigurime
)