Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MEKANIK

Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS)po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm

KOMPANI LIDER NË TREGUN SHQIPTAR TË PIJEVE FRESKUESE JO ALKOOLIKE ME MARKA MË TË NJOHURA NDËRKOMBËTARE.TEK CCBS, NE JEMI TË BINDUR PËR RRITJEN E BIZNESIT TONË, PËR KONTRIBUTIN NË KOMUNITETET LOKALE DHE NË ZHVILLIMIN E BURIMEVE NJERËZORE ME ANË TË AFTËSIVE TË FORTA ORGANIZATIVE DHE ME NJERËZIT E DUHUR NË VËNDIN E DUHUR.

Kriteret

• Diploma e Shkollës së Mesme Profesionale si Mekanik; ka avantazh Diploma e Shkollës së Lartë në Inxhinieri Mekanike.• 3 ose me shumë vite eksperiencë në mirëmbajtjen e linjave të prodhimit, preferohet në industri pijesh.• Aftësi për të diagnostifikuar me saktësi e shpejtësi difektet dhe riparuar në kohë.• Aftësi për të punuar në grup.

Detyrat dhe Pagesa

• Kontrollon dhe aktivizon impiantet ndihmëse në fillim të çdo turni.• Ekzaminon difektet gjatë procesit prodhues dhe ndërhyn për riparimin e menjëhershëm. • Plotëson fletën e ndërhyrjes pas mbylljes së difektit. • Ekzekuton programin e mirëmbajtjes parandaluese në pajisje.• Kryen kontrollin e pajisjeve sipas frekuencave të përcaktuara në procedurat e aprovuara.
Pagese konkuruese ne treg
Të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të CV në adresen e-mail

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 26/05/2023

)