Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MBIKQYRESE USHQIMI DHE PIJE

Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” sh.a. kërkon të punësojë individë në pozicionet e mëposhtme:

Kriteret

Femër (Food and Beverage Supervisor). •Aplikantet duhet të plotësojnë kushtet si më poshtë:a) Të jetë një zonjë me personalitet të fortë;b) Mosha e preferuar 35 deri në 45 vjeç;c) Të jetë e vëmendshme ndaj hollësive;d) Të jetë e arsimuar mirë në Ushqim dhe Pije (Food & Beverage);e) Të ketë eksperiencë në menaxhimin e restoranteve të nivelit të lartë;f) Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi në anglisht;g) Të ketë rendiment të lartë në punë dhe paraqitje të jashtme të përkryer;h) Të jetë e shkathët në planifikimin dhe organizimin e kohës. Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë CV-në e tyre në gjuhën angleze, shoqëruar me foto (kusht i domosdoshëm), në adresën email:

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

office@adriaentertainment.al
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 24/02/2020

)