Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KUZHINIERE

Bar Restorant COLOMBO

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

Shume e mire
Kushte shume te mira pune

Kontakte

Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 08/10/2019

)