Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Punonjese

Per Kendin e Lojrave. Mosha mbi 18 vjeç, Adresa: Rr. "Muhamet Deliu", pran...

Botuar më 10/08/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Muhamet Deliu", prane Freskut

Botuar më 10/08/2018

Izzy Living Kërkon të punësojë Ndihmes banakier

Paga e kenaqshme, Adresa: Rr."Pjeter Bogdani", nr 6, prane shkolles 11 Janari

Botuar më 14/08/2018

Izzy Living Kërkon të punësojë Barist

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr."Pjeter Bogdani", nr 6, prane shkolles 11 Janari

Botuar më 14/08/2018

MEZERI TANI Kërkon të punësojë Punonjes/e

Zgare, turni i dyte. Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rreth rrotullimi i Zogut te Zi

Botuar më 14/08/2018

FISH SHOP RESTORANT Kërkon të punësojë Ndihmes kamarier

Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane Drejtorise se Higjenes

Botuar më 14/08/2018

Piano Bar Observator Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune, Adresa: Adresa: Tek Selvia

Botuar më 14/08/2018

Piano Bar Observator Kërkon të punësojë Banakier

Me eksperience pune, Adresa: Adresa: Tek Selvia

Botuar më 14/08/2018

Piano Bar Observator Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, Adresa: Adresa: Tek Selvia

Botuar më 14/08/2018

"RUMORS" KAFE Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga: E kenaqshme dhe siguracione |

Mosha 18-27 vjec. Te kete eksperience pune, Adresa: Rruga e Kavajes, perballe Kishes Katolike

Botuar më 14/08/2018
E kenaqshme dhe siguracione

Bar Kafe Lavande Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Unaza e Re, prane Alpha Bank

Botuar më 14/08/2018

BAR KAFE Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Paga 20.000 leke + siguracion, Adresa: Rr. “Meto Mema”, mbrapa Ish Restorant Durresit

Botuar më 14/08/2018