Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Restorant Gjakova Kërkon të punësojë Sallatiere

Mosha deri ne 35 vjeç. Paga dhe kushte pune te kenaqashme, Adresa: Rr. “Emin Durak...

Botuar më 25/03/2019

Restorant Gjakova Kërkon të punësojë Kamarier

Paga dhe kushte pune te kenaqashme, Adresa: Rr. “Emin Duraku", prane Stadiumit...

Botuar më 25/03/2019

Restorant Gjakova Kërkon të punësojë Zgarist

Paga dhe kushte pune te kenaqashme, Adresa: Rr. “Emin Duraku", prane Stadiumit...

Botuar më 25/03/2019

Piceri & Kreperi Sulltan Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist). Paga dhe kushte pune te kenaqshme,, Adresa: Rr. "Siri Kodra"

Botuar më 22/03/2019

Piceri & Kreperi Sulltan Kërkon të punësojë Picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme,, Adresa: Rr. "Siri Kodra"

Botuar më 22/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist). Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Ndihmes picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Bar & Kitchen Gigo's Kërkon të punësojë Kamariere

(F). Me eksperience pune. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr."Kavajes", ngjitur me qendren Globe

Botuar më 26/03/2019

Bar & Kitchen Gigo's Kërkon të punësojë Banakiere

(F) Me eksperience pune. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr."Kavajes", ngjitur me Globe

Botuar më 26/03/2019

Bliss kafe Kërkon të punësojë Ndihmes banakier

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune, Tiranë, Adresa: Tek shkolla Edit Durhan

Botuar më 25/03/2019
e kenaqshme

Bliss kafe Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune, Tiranë, Adresa: Tek shkolla Edit Durhan

Botuar më 25/03/2019
e kenaqshme

Bliss kafe Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune, Tiranë, Adresa: Tek shkolla Edit Durhan

Botuar më 25/03/2019
e kenaqshme

Supermarket Conad Kërkon të punësojë Punonjes/e

Banaku (per produkte mishi, salami, bulmeti). * Te kete shkollen e mesme (e detyrueshme). * Perben avantazh njohja e gjuhes Italiane. * Vleresohet eksperienca ne rrjete marketesh. * Mosha 25-45 vjeç. * Paga shume e mire. Te interesuarit qe permbushin keto kerkesa jane te lutur te kontaktojne ne E-mail: rbetaj.conad@pronatyra.al; burimenjerezore.conad@pronatyra.al Dokumentacioni i nevojshem; CV me foto

Botuar më 25/03/2019

BAR PORTOKALLET Kërkon të punësojë Kamarier

Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Ish Parku i Autobuseve, prane Drejtorise se Patentave

Botuar më 25/03/2019

Bar Restorant Fresh Garden Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Paga shume e mire, Adresa: Ish Blloku, perballe Sky Tower

Botuar më 25/03/2019

Bar Restorant Piceri Mystic Kërkon të punësojë Picier

Me eksperience pune., Tiranë, Adresa: Rruga Perlat Rexhepi

Botuar më 25/03/2019