Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

BANAKIERE BIOTEKA JUICE & SMOOTHIE SHOP Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke+bakshishe dhe sigurime shoqerore |

(Femer)e cila do te merret edhe me qerimin dhe pastrimin e frutave. Nje dite pushimi ...

Botuar më 20/11/2019
30.000 leke+bakshishe dhe sigurime shoqerore

KAMARIERE Bar Kafe Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/banakiere, nje person qe ti beje te dyja. Me eksperience punePuna turni 2-te , orari 14.00-22.00

Botuar më 22/11/2019
e kenaqshme

PASTRUESE Diamond Caffe Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna turni III-te, Adresa: 21 Dhjetori, tek kryqezimi

Botuar më 22/11/2019
e kenaqshme

NDIHMES BANAKIERE Diamond Caffe Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(F), Adresa: 21 Dhjetori, tek kryqezimi

Botuar më 22/11/2019
e kenaqshme

NDIHMES PICIER/E Bambo Bar

Paga: e kenaqshme |

Te kete njohuri edhe per Sanduicat, puna turni II -te, Adresa: Rr. "Kavajes", ish Parku i Autobuzave, tek 100 vitrinat

Botuar më 22/11/2019
e kenaqshme

KAMARIER/E Bambo Bar

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Kavajes", ish Parku i Autobuzave, tek 100 vitrinat

Botuar më 22/11/2019
e kenaqshme

PUNONJESE PUNISHTE PER PERPUNIM MISHI

Paga: e kenaqshme |

/NDIHMESE. Mosha deri ne 50 vjec. Te jete e shkathet. Nuk nevojitet eksperience, Adresa: Ish parku i autobusave, tek NSHRAKU, Tiranë

Botuar më 22/11/2019
e kenaqshme

KAMARIER/E Restorant Amor Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Paga e kenaqshme, nje dite ne jave pushim., Adresa: Pranë stadiumit “Dinamo”, kryqezimi i Komunes se Parisit, mbrapa Bar Grand

Botuar më 22/11/2019
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E Restorant Amor Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Paga e kenaqshme, nje dite ne jave pushim., Adresa: Pranë stadiumit “Dinamo”, kryqezimi i Komunes se Parisit, mbrapa Bar Grand

Botuar më 22/11/2019
e kenaqshme

PJATALARESE Zgara Tirones 1 Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: rruga e Kavajes perballe Proper Pizza, Tiranë

Botuar më 22/11/2019
paga e kenaqshme

KAMARIER Zgara Tirones 1 Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: rruga e Kavajes perballe Proper Pizza, Tiranë

Botuar më 22/11/2019
paga e kenaqshme
)