Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KASIERE

FISH SHOP RESTORANT

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kushte pune shume te mira

Detyrat dhe Pagesa

Shume e mire

Kontakte

Rr. “Elbasanit”, prane Drejtorise se Higjenes

Botuar më 10/10/2019

)