Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KASIER/E

- CONAD VOLLGA - DURRËS

Kriteret

Të zotërojë aftësi shumë të mira komunikimi - Të jetë i gatshëm të punojë me turne - Të jetë korrekt, i ndershëm dhe i besueshëm

Detyrat dhe Pagesa

Mirëpret dhe komunikon me klientët me etikë të lartë profesionale-Kryen proçesin e shitjes së produkteve në përputhje me procedurën dhe standardet e kompanisë -Kujdeset për gjendjen e cash-it në kasë
E negociueshme - Kontratë pune në përputhje me Kodin e Punës

Kontakte

Rruga e Barrikadave, Ish Kinema 17 Nëntori
Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 19/03/2023

)