Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIERE

Njoftime pune - BAR-KAFE Mezeri

Kërkon të punësojë

Kriteret

(femer). Mosha 30-50 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa 36.000 leke

Kontakte

Rr. Qemal Stafa, Pazari Ri
Tiranë

Botuar më 28/09/2023

)