Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KUZHINIER RESTORANT NE QEPARO Kërkon të punësojë

Paga: ne baze te aftesive te punes |

Me eksperience pune. Te jene te edukuar te sjellshem dhe te paster. Fjetja e garantua...

Botuar më 25/05/2020
ne baze te aftesive te punes

KAMARIER Bar Select Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Tek Selvia

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

PASTRUESE METROPOLIS PALACE, PLAZH DURRES kerkon te punesoje: Pastruese Hoteli

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Preferohet me eksperience pune ne hoteleri. Te jete me banim rreth zones, kushte shume te mira pune, Adresa: Durres

Botuar më 27/05/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

KUZHINIER MAREA RESORT NE QERRET Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/ ndihmes kuzhinier. Ofrohet akomodim dhe ushqim, kushte te mira pune, Adresa: Qerret, Kavajë

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER MAREA RESORT NE QERRET Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ofrohet akomodim dhe ushqim, kushte te mira pune, Adresa: Qerret, Kavajë

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

BANAKIER MAREA RESORT NE QERRET Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ofrohet akomodim dhe ushqim, kushte te mira pune, Adresa: Qerret, Kavajë

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

SANITARE MAREA RESORT NE QERRET Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ofrohet akomodim dhe ushqim, kushte te mira pune, Adresa: Qerret, Kavajë

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” sh.a. Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ofrojmë mundësi shumë të mira për karrierën tuaj, kushte të mira pune dhe shpërblim të kënaqshëm, rregulla transparente, siguri në punë dhe natyrisht punësim të garantuar nga një kompani e fuqishme.Vendndodhja: TiranëKërkesat:1) Gjinia: Mashkull/Femër;2) Mosha: Nga 21 deri 30 vjeç;3) Eksperienca: Minimumi 2-3 vite (të kenë mbaruar shkollën profesionale përkuzhinë);4) Nivel mesatar i gjuhës Angleze;5) Edukimi: Shkolla e Mesme.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuaj me subjekt “Kuzhinier/e, Ndihmës kuzhinier/e” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën: office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

KUZHINIER/E Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” sh.a. Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ofrojmë mundësi shumë të mira për karrierën tuaj, kushte të mira pune dhe shpërblim të kënaqshëm, rregulla transparente, siguri në punë dhe natyrisht punësim të garantuar nga një kompani e fuqishme.Vendndodhja: TiranëKërkesat:1) Gjinia: Mashkull/Femër;2) Mosha: Nga 21 deri 30 vjeç;3) Eksperienca: Minimumi 2-3 vite (të kenë mbaruar shkollën profesionale përkuzhinë);4) Nivel mesatar i gjuhës Angleze;5) Edukimi: Shkolla e Mesme.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuaj me subjekt “Kuzhinier/e, Ndihmës kuzhinier/e” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën: office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 27/05/2020
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E PIZZA UNO Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Tek komuna e parisit

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme

NDIHMES KAMARIER HOTEL IONIAN NE DHERMI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me pervoje pune. Ushqim dhe strehim i siguruar, kushte shume te mira pune, Adresa: Dhermi, hotel "Ionian"

Botuar më 26/05/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme
)