Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KALDAIST

Pune - Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm:

ËSHTË KOMPANI LEADER NË TREGUN SHQIPTAR TË PIJEVE FRESKUESE JO ALKOOLIKE ME MARKA MË TË NJOHURA NDËRKOMBËTARE.TEK CCBS, NE JEMI TË BINDUR PËR RRITJEN E BIZNESIT TONË, PËR KONTRIBUTIN NË KOMUNITETET LOKALE DHE NË ZHVILLIMIN E BURIMEVE NJERËZORE ME ANË TË AFTËSIVE TË FORTA ORGANIZATIVE DHE ME NJERËZIT E DUHUR NË VËNDIN E DUHUR.

Kriteret

1. Diplome e shkolles se mesme2. Te pakten 2 vite eksperience te ngjashme3.Certifikate kaldaisti4. Te jete i afte per te punuar ne menyre individuale dhe ne grup

Detyrat dhe Pagesa

Sigurimi i eficenses se plote te kaldajes.2. Menaxhimin korrekt te konsumit te energjise.3. Te siguroje nepermjet kontrollit viziv ditor qe serbatoret e CO2 nuk kane problem4.Menaxhim korrekt i konsumit te ujit.
Pagese e kenaqshme
Të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të CVnë adresen e-mailit brenda datës 26 Mars

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 05/06/2023

)