Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Kamarier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave ...

Botuar më 20/06/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Kasiere

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave ...

Botuar më 20/06/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Pjatalarese

Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 20/06/2019

ZGARA SUPREME Kërkon të punësojë Zgarist

Puna me turne, + pushim, Tiranë, Adresa: Rr. Kavajes, tek ish Parku Autobuzave

Botuar më 26/06/2019

ZGARA SUPREME Kërkon të punësojë Kamarier

Puna me turne, + pushim +transport, Tiranë, Adresa: Rr. Kavajes, tek ish Parku Autobuzave

Botuar më 26/06/2019

Bar Restoran Muma Kërkon të punësojë Pjatalarese

Per turnin e 2. Paga shume e mire me sigurime shoqerore dhe ore shtese te paguara., Adresa: Rr. "Mustafa Matoiti", perballe Piramides

Botuar më 26/06/2019

Happen vende te lira pune ne pozicionin e Ndihmes picier/e

Nuk eshte e nevojshme te keni nje experience te meparshme, kompania ju ofron vet mesimin e pozicionit te pune mjafton qe jut e keni deshire. Ju ofrojme: 1.Një mjedis pune stimulues. 2.Një punë me perspektive afatgjate. 3.Një pagë shume te mire. Kerkesa te domosdoshme: •Te njohe dhe zbatoje parimet e higjenes ne kuzhines sipas rregullores se kompanise •Te jene te komunikueshem me koleget dhe eproret •Te ndjeki me perpikmeri dhe zbatim orarin e ofruar. Ju lutem te telefononi menjehere ne numrin, Lezhë

Botuar më 26/06/2019

Hapen vende te reja pune si Kamarier/e

Te ofroje sherbim te shkelqyer sipas kerkesave te klieneteve. Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara: Eksperiencë pune: Preferohen minimumi 2 vjet experience pune si per banakier/e dhe per Kamarier/e. Aftesite e Kerkuara: •Te kene aftesi shume te mira komunikimi •I/E afte per te punuar ne fluks pune •Te jene te afte per te punuar si pjese e nje skuadre. Ju lutem te telefononi menjehere ne numrin, Lezhë

Botuar më 26/06/2019

Kerkojme Sanitare

Zonja te moshes 35-50 vjec me eksperienze pune si Sanitare. Duhet te jene te disponueshme te punojne me turne. Aftesite e Kerkuara: •Te kene aftesi shume te mira komunikimi •Preferohen me eksperienca te meparshme pune •E gateshme dhe me vullnet për punë •Te realizoje me perpikmeri detyrat qe i ngarkohen •Te karakterizohet nga korrektesia. Ju lutem te telefononi menjehere ne numrin, Lezhë

Botuar më 26/06/2019

Ofrojme vend pune: Shperndares picash

1-5 ore ne dite pune. 2-1 dite ne jave pushim. 3-Kater jave pushime vjetore te paguara. Per me shume info kontaktoni ne nr e tel, Lezhë

Botuar më 26/06/2019

Hapen vende te reja pune per Kamarier/e

Te ofroje sherbim te shkelqyer sipas kerkesave te klienetevekualifikimet dhe aftësitë e Kërkuara:Edukimi: Te kete mbaruar shkollen e mesme ose referohet diplome e shkolles se mesme, dega Hoteleri-TurizemEksperiencë pune: Preferohen minimumi 2 vjet experience pune si per banakier/e dhe per Kamarier/e .Ju lutem te telefononi menjehere ne numerin +355 Aftesite e Kerkuara:Te kene aftesi shume te mira komunikimiI/E afte per te punuar ne fluks puneTe jene te afte per te punuar si pjese e nje skuadreJu lutem te telefononi menjehere ne numrin e telefonit

Botuar më 26/06/2019

Hapen vende te reja pune per Banakier/e

Te ofroje sherbim te shkelqyer sipas kerkesave te klienetevekualifikimet dhe aftësitë e Kërkuara:Edukimi: Te kete mbaruar shkollen e mesme ose referohet diplome e shkolles se mesme, dega Hoteleri-TurizemEksperiencë pune: Preferohen minimumi 2 vjet experience pune si per banakier/e dhe per Kamarier/e .Ju lutem te telefononi menjehere ne numerin +355 Aftesite e Kerkuara:Te kene aftesi shume te mira komunikimiI/E afte per te punuar ne fluks puneTe jene te afte per te punuar si pjese e nje skuadreJu lutem te telefononi menjehere ne numrin e telefonit

Botuar më 26/06/2019

Hapen vende te lira pune ne pozicionin e Ndihmes picier/e

Nuk eshte e nevojshme te keni nje experience te meparshme, kompania ju ofron vet mesimin e pozicionit te pune mjafton qe jut e keni deshire. Ju ofrojme: 1. Një mjedis pune stimulues. 2. Një punë me perspektive afatgjate. 3. Një pagë shume te mire. Kerkesa te domosdoshme: • Te njohe dhe zbatoje parimet e higjenes ne kuzhines sipas rregullores se kompanise • Te jene te komunikueshem me koleget dhe eproret • Te ndjeki me perpikmeri dhe zbatim orarin e ofruar. Ju lutem te telefononi menjehere ne numerin

Botuar më 26/06/2019