Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNONJES/E KOMPANIA ARANI Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohet pagese e kenaqshme |

- Djem dhe vajza si punonjes ne fabrike. * Puna me 1 turn, * avantazh pervoja ne pune...

Botuar më 16/09/2019
* Ofrohet pagese e kenaqshme

SERVIS HMK Kërkon të punësojë Xhenerik

- Mekanik. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 22/09/2019

SERVIS HMK Kërkon të punësojë Bojaxhi

Makinash - Stukator. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 22/09/2019

VILA LASKU Kërkon të punësojë Punonjese kuzhine

Paga e kenaqhsme+siguracion. Puna me kohe te plote. Nje dite pushim ne jave, Adresa: Rr. "Qemal Stafa", prane Pazarit te ri

Botuar më 22/09/2019

Bar Restoran Bujtina Jone Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Mbrapa Liqenit artificioa, prane shkolles Willson

Botuar më 22/09/2019

Bar Restoran Bujtina Jone Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Mbrapa Liqenit artificioa, prane shkolles Willson

Botuar më 22/09/2019

Bar Restoran Bujtina Jone Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Mbrapa Liqenit artificioa, prane shkolles Willson

Botuar më 22/09/2019

Bar Restoran Bujtina Jone Kërkon të punësojë Pastruese

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Mbrapa Liqenit artificioa, prane shkolles Willson

Botuar më 22/09/2019

BAR KAFE "FLORA " Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Te jene me eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Durresit".

Botuar më 22/09/2019

BAR KAFE "FLORA " Kërkon të punësojë Banakiere

Te jene me eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Durresit".

Botuar më 22/09/2019

Bar Cafe Harlem Kërkon të punësojë Sanitare

Orari 4 ore ne dite 06:00 - 10:00. Paga dhe kushte pune shume te mira, Adresa: Perballe inxhinierise se ndertimit, 21 dhjetori

Botuar më 21/09/2019