Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (per specialiste paga mbi 50.000 Leke) |

Ne terren. Te kete eksperience pune mbi nje vit. Agjenti i shitjeve ne terren duhet ...

Botuar më 10/04/2021
shume e kenaqshme (per specialiste paga mbi 50.000 Leke)

BANAKIER/E Restorant Serendiville(Meksikani) Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme |

Kushtet e punes shume te kenaqeshme., Tiranë

Botuar më 13/04/2021
e kenaqeshme

NDIHMES BANAKIER Glow Bar & Lounge tek Vasil Shanto Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Vasil Shanto, Tiranë

Botuar më 13/04/2021
e kenaqshme

KAMARIER Glow Bar & Lounge tek Vasil Shanto Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Vasil Shanto, Tiranë

Botuar më 13/04/2021
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIERE Bar Restorant Long Hill Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke |

Me ose pa eksperience pune. Mosha deri 35 vjeç. Transport i garantuar, kushte shume te mira pune, Adresa: Prane qendres tregetare TEG. Dergoni CV ne Whap ose Viber ne

Botuar më 13/04/2021
30.000 leke

PJATALARESE Bar Restorant Long Hill Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa dhe kushtet e punes shume te mira |

Transport i garantuar, prane qendres tregetare teg. dergoni cv ne whap ose viber ne, Adresa: Prane qendres tregetare TEG. Dergoni CV ne Whap ose Viber ne

Botuar më 13/04/2021
Pagesa dhe kushtet e punes shume te mira

BANAKIER/E Bar Restorant Long Hill

Paga: shume e mire dhe kushte shume te mira pune |

Turni II. Me ose pa eksperience pune, Adresa: Prane qendres tregetare TEG. Dergoni CV ne Whap ose Viber ne

Botuar më 13/04/2021
shume e mire dhe kushte shume te mira pune

PJATALARESE Bar Restorant Long Hill Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke |

Mosha deri 35 vjeç. Transport i garantuar, kushte shume te mira pune, Adresa: Prane qendres tregetare TEG. Dergoni CV ne Whap ose Viber ne

Botuar më 13/04/2021
30.000 leke

SANITARE Bar Restorant Long Hill Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke |

Mosha deri 35 vjeç. Transport i garantuar, kushte shume te mira pune, Adresa: Prane qendres tregetare TEG. Dergoni CV ne Whap ose Viber ne

Botuar më 13/04/2021
30.000 leke

KAMARIER/E BARI DHE RESTORANTI Restorant Il PAEZE ne Peze Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te jene korrekt ne pune. Ofrojme kushte pune shume te mira, Adresa: Peze

Botuar më 13/04/2021
e kenaqshme

KAMARIER Restorant Il paeze

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Te kete eksperience pune. Te jete korrekt ne pune, kushte pune shume te mira, Adresa: Peze e madhe

Botuar më 13/04/2021
Ofrohet pagese e mire
)