Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Botuar më 19/03/2023
e kenaqshme

STAF Njoftime pune - Proper Pizza Dhermi Kerkon te punesoje Picier dhe Motorrist

Paga: Paga e kenaqshme |

Te kene eksperience pune, kushte shume te mira pune. akomodimi dhe ushqimi mbulohet n...

Botuar më 15/03/2023
Paga e kenaqshme

PJATALARESE HAPET NE GOLEM tek Shkembi Kavajes: HOTEL RESTAURANT "FISH TIME 2" zgjeron Staf me:

Paga: OFROJME PAGA TE LARTA + SIGURIME |

Preferohen me banim prane zones. Te interesuarit te kene eksperience pune dhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Golem, tek Shkembi Kavajes, pedonale.

Botuar më 22/03/2023
OFROJME PAGA TE LARTA + SIGURIME

SHEF SALLE - CONAD VOLLGA- PRONATYRA TREG

Paga: 58,000 Lek |

Të zotërojë aftësi shumë të mira komunikimi - Të jetë i gatshëm të punojë me turne - Të jetë korrekt, i ndershëm dhe i besueshëm, - siguron organizimin dhe pozicionimin e produkteve në sallë - i prezanton produktin e duhur klientëve dhe ofron sugjerime sipas kërkesave të tyre -përgjegjës për të gjitha raftet e supermarketit, duke supervizuar dhe kontrolluar punën e punonjësve të tjerë. -pajis me etika çmimi,evindetimin e skadencave të produkteve duke ushtruar një kontroll të vazhdueshëm të tyre. -përgjegjës për pastërtinë e vendit të punës, rafteve që ka nën kujdes dhe marketit në përgjithësi., Adresa: Rr. Taulantia, Lagjja nr.1, Pallati nr 4-23, Durrës

Botuar më 22/03/2023
58,000 Lek

KAMARIER/E Njoftime pune - ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 22/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

EKONOMIST/E ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 22/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SHEF SALLE ENOTEKA "JOHAN", Kerkon: *Shef/e Salle.

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 22/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

KAMARIER/E BARI DHE RESTORANTI HAPET NE GOLEM tek Shkembi Kavajes: HOTEL RESTAURANT "FISH TIME 2" zgjeron Staf me:

Paga: OFROJME PAGA TE LARTA + SIGURIME |

Preferohen me banim prane zones. Te interesuarit te kene eksperience pune dhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Golem, tek Shkembi Kavajes, pedonale.

Botuar më 22/03/2023
OFROJME PAGA TE LARTA + SIGURIME

BANAKIER/E HAPET NE GOLEM tek Shkembi Kavajes: HOTEL RESTAURANT "FISH TIME 2" zgjeron Staf me:

Paga: OFROJME PAGA TE LARTA + SIGURIME |

Preferohen me banim prane zones. Te interesuarit te kene eksperience pune dhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Golem, tek Shkembi Kavajes, pedonale.

Botuar më 22/03/2023
OFROJME PAGA TE LARTA + SIGURIME

SANITARE HAPET NE GOLEM tek Shkembi Kavajes: HOTEL RESTAURANT "FISH TIME 2" zgjeron Staf me:

Paga: OFROJME PAGA TE LARTA + SIGURIME |

Preferohen me banim prane zones. Te interesuarit te kene eksperience pune dhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Golem, tek Shkembi Kavajes, pedonale.

Botuar më 22/03/2023
OFROJME PAGA TE LARTA + SIGURIME

KUZHINIER PER SUSHI Njoftime pune - ENOTEKA "JOHAN" Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

1 dite ne jave pushim. Ambient dhe staf i perkryer, Adresa: Ngjitur me ambasaden Hollandeze, rr. "Asim Zenenli".

Botuar më 22/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE
)