Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BANAKIER/E

Njoftime pune - Bar Kafe brenda Tregut Industrial

Kërkon të punësojë

Kriteret

* Turni I. * Orari punes 06:00 - 14:00 paradite

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa shume e mire + sigurime

Kontakte

Rr. "5 Maji", brenda Tregut Industrial.

Botuar më 26/05/2023

)