Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT SHITJESH

Njoftime pune - PASHA GROUP 2000 SHPK

Kërkon të punësojë

Kriteret

Agjent Shitjesh / Distribucion * Per zonat: Tirane, Veri dhe Jug

Detyrat dhe Pagesa

OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

Kontakte

Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 28/09/2023

)