Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT SHITJESH

Kompania Mega Distribution

Kërkon të punësojë

Kriteret

Ne terren per produktet e saj. Me eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rruga dytesore, tek Casa Italia, ngjitur me Vodafonin

Botuar më 01/07/2020

)