Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: paga mbi 100.000 leke |

Ne terren per rrethet. Te kete eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne n...

Botuar më 25/07/2021
paga mbi 100.000 leke

PUNETOR ITAL CONSTRUZIONI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Punetor per konstruksione metalike, te kene eskperience ne reparte konstruksionesh metalike, ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat casa italia-qender kamez-laknas-vore-maminas, Adresa: Maminas-Durres

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

BOJAXHI ITAL CONSTRUZIONI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Bojaxhi per konstruksionesh metalike, te kete eksperience pune ne lyerje me boje, ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat casa italia-qender kamez-laknas-vore-maminas, Adresa: Maminas-Durres

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

SALDATOR ITAL CONSTRUZIONI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Saldator konstruksionesh metalike, Te jete i specializuar per saldime me tel, saldime MIG/TIG, , ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat casa italia-qender kamez-laknas-vore-maminas, Adresa: Maminas-Durres

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

SANITARE ITAL CONSTRUZIONI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Sanitare per pastrim fabrike, , ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat casa italia-qender kamez-laknas-vore-maminas, Adresa: Maminas-Durres

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

BOJAXHI ITAL CONSTRUZIONI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Bojaxhi per konstruksionesh metalike, te kete eksperience pune ne lyerje me boje, ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat casa italia-qender kamez-laknas-vore-maminas, Adresa: Maminas-Durres

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme

ROJE HOTEL NUANTI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta me te mira ne treg |

Mosha deri 45 vjeç. Ofrohet ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Himare, Jale

Botuar më 31/07/2021
Ofrohen paga te larta me te mira ne treg

NDIHMES KUZHINIER/E HOTEL NUANTI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta me te mira ne treg |

Ofrohet ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Himare, Jale

Botuar më 31/07/2021
Ofrohen paga te larta me te mira ne treg

PJATALARESE HOTEL NUANTI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta me te mira ne treg |

Ofrohet ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Himare, Jale

Botuar më 31/07/2021
Ofrohen paga te larta me te mira ne treg

SANITARE HOTEL NUANTI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te larta me te mira ne treg |

Ofrohet ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Himare, Jale

Botuar më 31/07/2021
Ofrohen paga te larta me te mira ne treg

KAMARIER/E Restoranti i njohur "Oriental City" & Kungfu Express Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Puna me turne, orari i fundit deri 22:00, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit:, Adresa: Rruga Themistokli Germenji, mbrapa Liceut Artistik, Tiranë

Botuar më 31/07/2021
e kenaqshme
)