Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

MENAXHER Menaxher Sanitaresh Sol Tropikal by Melia International Hotels Melia International Hotels eshte kompania lider ne fushen e hotelerise me nje rrjet prej 374 hotelesh te shperndare ne 40 shtete dhe 4 kontinente

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Shume e mire, konkuruese me tregun |

Gjuhet e huaja: anglisht, 1. Kandidatet duhet te kene arsim te larte.2. Minimuni 1 vi...

Botuar më 01/06/2023
Shume e mire, konkuruese me tregun

PJATALARES/E Zgara Korcare Liqeni Restorant piceri zgara liqeni Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Te jete korrekte me orarin dhe punen, turni pare 8:30-16:30 .turni dyte 16:30-24:30, ...

Botuar më 31/05/2023
e kenaqshme

RECEPSIONIST/E HOTELI MELIA HOTEL

Paga: Shume e mire |

Të ketë mbi 1 vit eksperience pune si recepsioniste në fushën e Hotelerisë. Të ...

Botuar më 28/05/2023
Shume e mire

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 03/06/2023
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 03/06/2023
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 03/06/2023
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 03/06/2023
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 03/06/2023
600 Euro

RECEPSIONIST Vende pune - Hotel Golden City Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

(2 punonjes). Turni II dhe turni III. Te jene korrekt dhe serioz ne pune. Te kene njohiru te gjuhes Angleze, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", mbrapa Big Market. Te interesuarit te dergojne CV ne Whap ne mob:

Botuar më 03/06/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 02/06/2023
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 02/06/2023
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 02/06/2023
600 Euro

RECEPSIONIST/E - Hotel VILA AARON Kërkon të punësojë

Paga: 450 Euro |

Preferohet me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e meposhtem, Adresa: Lagja 13 plazh, Rr. F Kajtazi, Durrës

Botuar më 02/06/2023
450 Euro
)