Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Oferta pune - Metro Hotel Tirana

Kërkon të punësojë

Kriteret

Turni pare

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa 43000 neto + siguracione
Te interesuarat te kontaktojne ne:

Kontakte

Rr. Nikolla Tupe, ish Bllok
Tiranë

Botuar më 26/05/2023

)