Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PASTRUESE Njoftime pune - Hotel Fabjo Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Turni I dhe II. Te jete korrekte ne pune. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Medreseja

Botuar më 01/10/2023
e kenaqshme

RECEPSIONIST Njoftime pune - Hotel Eder Kërkon të punësojë

Paga: * Pagesa e kenaqshme |

Turni II. Te komunikojne Italisht dhe Anglisht. Kushte shume te mira pune, Adresa: Te interesuarat te paraqiten nga ora 09:00 – 14:00 ne adresen: Rr. “Kavajes”, perballe kishes Katolike

Botuar më 01/10/2023
* Pagesa e kenaqshme

BARIST/E MELIA HOTEL

Paga: shume e mire |

Gjuhet e huaja: anglisht, Te gatshem per te punuar me turne. Aftesi te mira komunikimi. Aftesi per te punuar ne grup, te kete ekperience te meparshme pune. perparesi kandidatet me pervoje pune jashte shqiperise, te kene eksperience pune jo me pak se 2 vjet., kushte te mira pune. transport nga tirana dhe durresi. ushqimi i ofruar nga kompania sipas turneve te punes. akomodim sipas kerkeses dhe disponibilitetit te vendeve te lira te fjetjes., te interesuarit te dergojne cv apo kerkese per punesim me email ne adresen: erind[email protected] ose ne numrin e celularit 068 49 71 685, Durrës

Botuar më 30/09/2023
shume e mire

PICIER/E MELIA HOTEL

Paga: shume e mire |

Te gatshem per te punuar me turne. Aftesi te mira komunikimi. Aftesi per te punuar ne grup, te kete ekperience te meparshme ne pizzeri. perparesi kandidatet me pervoje pune jashte shqiperise, te kene eksperience pune si pizzier jo me pak se 2 vjet., kushte te mira pune. transport nga tirana dhe durresi. ushqimi i ofruar nga kompania sipas turneve te punes. akomodim sipas kerkeses dhe disponibilitetit te vendeve te lira te fjetjes., te interesuarit te dergojne cv apo kerkese per punesim me email ne adresen: erind[email protected] ose ne numrin e celularit 068 49 71 685, Durrës

Botuar më 30/09/2023
shume e mire

RECEPSIONIST Njoftime pune - DARK HOTEL Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme + siguracion dhe kushte shume te mire pune |

* Te kete pervoje pune dhe te jete korrekt ne pune. * Preferohen me banim rreth zones, Adresa: Linze, rr. "Baftjar Lici", Tiranë

Botuar më 30/09/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme + siguracion dhe kushte shume te mire pune

INSTRUKTOR/E MELIA HOTEL

Paga: shume e mire |

Aftesi te mira komunikimi. Aftesi per te punuar ne grup, melia durres eshte ne kerkim te kandidateve per te mbuluar pozicionin e instruktor per sporte dhe aktivitete fizike, instruktor/e per sportet dhe aktivitetin fizik per klientet e hotelit. preferohen djem/vajza qe kane perfunduar institutin e edukimit fizik ose qe kane pasion sportet. kandidati do te jete pergjegjes per organizimin e aktiviteteve fizike per klientet e hotelit, kushte te mira pune. transport nga tirana dhe durresi. ushqimi i ofruar nga kompania sipas turneve te punes. akomodim i ofruar nga kompania, te interesuarit te dergojne cv apo kerkese per punesim me email ne adresen: erind[email protected] ose ne numrin e celularit 068 49 71 685, Durrës

Botuar më 30/09/2023
shume e mire

PJATALARES/E MAK ALBANIA HOTEL PJESE E GRUPIT KASTRATI (ISH HOTEL SHERATON TIRANE)

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• I/E gatshme per pune ne turne/orare te ndryshme.• I/E afte te punoje ne grup.• Aftesi te mire komunikimi dhe korrekt., ben pastrimin ne kuzhine sipas detyres qe i caktohet duke zbatuar standartin e pastertise dhe te higjenes se kerkuar nga hoteli., te interesuarit, te nisin sakte cv-in e tyre ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar më 29/09/2023
Pagese konkuruese ne treg

ELEKTRICIST MAK ALBANIA HOTEL PJESE E GRUPIT KASTRATI(ISH HOTEL SHERATON TIRANE)

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Te kete arsimin perkates (diplome shkolle teknike).• Te kete eksperience te mepareshme si teknik elektrik per te pakten 3 vjet. • Te njohe panelet elektrike dhe rregullat e sigurimit teknik.• Te jete i dipsonueshem te punoje sipas orareve te kerkuara.• Te kete njohuri baze te gjuhes angleze., kandidati per kete pozicion siguron funksionimin e plote te te gjitha pajisjeve, instalimeve, si dhe rilidhjet e linjave elektrike dhe makinerive. asiston ne detyra te tjera te mirembajtjes sipas udhezimeve., te interesuarit, te nisin sakte cv-in e tyre ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar më 29/09/2023
Pagese konkuruese ne treg

PORTIER MAK ALBANIA HOTEL PJESE E GRUPIT KASTRATI (ISH HOTEL SHERATON TIRANE)

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Preferohen kandidate me njohuri shume te mira te gjuhes shqipe dhe angleze, • Me eksperience ne sherbim • Te afte per te punuar ne turne te ndryshme, mirepret klientet ne hotel. asiston me valixhet, me informacion dhe permbush kerkesat e klienteve duke siguruar nivel te larte te kenaqesise., te interesuarit, te nisin sakte cv-in e tyre ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar më 29/09/2023
Pagese konkuruese ne treg

NDIHMES KUZHINIER/E MAK ALBANIA HOTEL PJESE E GRUPIT KASTRATI (ISH HOTEL SHERATON TIRANE)

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Te keni eksperjence prej me shume se 3 vjetesh ne pregatitjen dhe gatimin e menuve ne kuzhine te madhe restoranti apo hoteli.• Te njohe dhe zbatoje parimet e higjenes se ushqimeve dhe te kuzhines gjate punes.• Te jete i vemendeshem ndaj detajeve.• Te jete i dipsonueshem te punoje sipas orareve te kerkuara., punon ne kuzhine ne pergatitjen dhe gatimin e artikujve te ndryshem ne bashkepunim me koleget e tjere duke zbatuar standartet e kompanise. ka deshire per te mesuar, entuzjazem dhe pasjon per kuzhinen., te interesuarit, te nisin sakte cv-in e tyre ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar më 29/09/2023
Pagese konkuruese ne treg
)