Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJESE PASTRIMI Njoftime pune - HOTEL IDEA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim., Adresa: Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

MIREMBAJTES HOTELI Njoftime pune - HOTEL IDEA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim., Adresa: Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

RECEPSIONIST Njoftime pune - HOTEL IDEA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim., Adresa: Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

KAMARIER Ofroj vende pune - NE ITALI! HOTEL BASSETI S.a.s. ne ITALI Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Preferohen njohuri te gjuhes italiane. Orari i punes: full time, ofrohet kontrate e rregullt pune, strehim dhe ushqim, te interesuarit te dergojne cv ne adresen e email-it dhe do te kontaktohen per nje interviste. kontakti ne gjuhen shqipe: 00393083645116 ose ne gjuhen italiane: 00393356314219, Adresa: Cervia (RA), Italia, Tiranë

Botuar më 26/03/2023
shume e kenaqshme

KAMARIER Ofroj vende pune - NE ITALI! HOTEL BASSETI S.a.s. ne ITALI Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Preferohen njohuri te gjuhes italiane. Orari i punes: full time, ofrohet kontrate e rregullt pune, strehim dhe ushqim, te interesuarit te dergojne cv ne adresen e email-it dhe do te kontaktohen per nje interviste. kontakti ne gjuhen shqipe: 00393083645116 ose ne gjuhen italiane: 00393356314219, Adresa: Cervia (RA), Italia, Tiranë

Botuar më 26/03/2023
shume e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - Hotele Relax Kërkon të punësojë

Paga: 35.000 leke+sigurim |

Adresa: Perballe Parlamentit, rr. "Xhorxh Bush"

Botuar më 25/03/2023
35.000 leke+sigurim

PUNONJES PARKIMI Njoftime Pune - Queen Casino Kërkon të punësojë

Paga: E Kenaqshme |

Puna eshte me 3 turne, ofrohen kushte te mira pune, te interesuart te kontaktojne ne numrin e meposhtem, Tiranë

Botuar më 24/03/2023
E Kenaqshme

SANITARE Njoftime Pune - Queen Casino Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 Leke |

Puna eshte me 3 turne, ofrohen kushte te mira pune, te interesuart te kontaktojne ne numrin e meposhtem, Tiranë

Botuar më 24/03/2023
50.000 Leke

AGJENT/E TURISTIK Njoftime pune - Kompani Lider ne sektorin e Turizmit dhe Udhetimit ne te gjithe boten, ofron punesim te menjehershem me vendodhje ne qender te Tiranes:

Paga: OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA! |

- Agjent/e Turistik. ** Mundësi për rritje profesionale dhe te ardhura shume te mira. ** Nuk kërkohet domosdoshmerisht përvojë në kete sektor. - Kërkesat: ** Njohuri shume te mira te gjuhes Italiane, Angleze te folur dhe te shkruar. ** Aftësia për të përdorur teknologjinë, si perdorimi i (outlook), word, excel, pivot. ** Ju lutemi aplikoni vetëm nëse i plotësoni kërkesat!, Adresa: Dërgoni CV-në tuaj në: [email protected]: Pranohen vetem kandidatet qe kane njohuri shume te mira te italishtes

Botuar më 24/03/2023
OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA!

SANITARE Njoftime pune - Art Hotel Ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. Kavajes, perballe Kishes Katolike

Botuar më 24/03/2023
e kenaqshme
)