Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Njoftime pune - HOTEL AREELA

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te jete e pergjegjshme dhe korrekte ne pune. Pune afat gjate. Kompania jone ofron kushte shume te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

OFROHET PAGESE 50.000 LEKE

Kontakte

Rr. "Barrikadave"

Botuar më 26/05/2023

)