Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

HOTEL MURATAJ

Kërkon të punësojë

Kriteret

Mosha deri 40 vje. Puna turni I dhe II.

Detyrat dhe Pagesa

30000 leke

Kontakte

Prane Freskut

Botuar më 19/11/2019

)