Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RECEPSIONIST

NJOFTIME PUNE - HOTEL SOLEO

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me ose pa eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

E Kenaqshme
Ofrohen kushte te mira pune

Kontakte

Perballe Birra Tirana, rruga Konferenca e Pezes
Tiranë

Botuar më 28/09/2023

)