Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

RECEPSIONIST/E HOTELI MELIA HOTEL

Paga: Shume e mire |

Të ketë mbi 1 vit eksperience pune si recepsioniste në fushën e Hotelerisë. Të ...

Botuar më 28/05/2023
Shume e mire

PASTRUESE Njoftime pune - Hotel 2 Palmat Kërkon të punësojë

Paga: Paga shume e mire + siguracion |

Mosha 30 - 50 vjeç. Puna 8 ore ne dita,. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Ne hyrje te rruges Elbasanit, prane Alpha Bank, perballe ish 7 Xhuxhave

Botuar më 30/05/2023
Paga shume e mire + siguracion

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 30/05/2023
600 Euro

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 30/05/2023
600 Euro

MENAXHER Menaxher Sanitaresh Sol Tropikal by Melia International Hotels Melia International Hotels eshte kompania lider ne fushen e hotelerise me nje rrjet prej 374 hotelesh te shperndare ne 40 shtete dhe 4 kontinente

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Shume e mire, konkuruese me tregun |

Gjuhet e huaja: anglisht, 1. Kandidatet duhet te kene arsim te larte.2. Minimuni 1 vit pervoje pune ne kete pozicion pune.3. Njohuri te sherbimeve te pastrimit dhe nje game te furnizimeve dhe te sherbimeve te pastrimit., pervoje pune e meparshme, 1. monitoroni të gjitha operacionet e përditshme të departamentit të mirëmbajtjes, duke përfshirë pastërtinë e të gjitha dhomave dhe hapësirave publike çdo ditë2. drejtoni, punësoni dhe trajnoni stafin e mirëmbajtjes së hotelit për t'iu përmbajtur standardeve tona të larta të pastërtisë.3. mbikëqyrni buxhetin e departamentit të mirëmbajtjes së hotelit , bëni inventarin dhe sigurohuni që të ketë një gjendje të furnizimeve perkatese të pastrimit.4. dokumentoni zonat e pastruara dhe raportoni çdo çështje si dëmtimi i dhomës ose kërkesat për mirëmbajtje në zyrën e përparme.5. sigurohuni që të gjitha pajisjet e pastrimit të jenë në gjendjen e duhur të punës dhe bëni rregullime për riparime sipas nevojës, 1. mundesi per te marre pervoje pune ne nje ambient nderkombetar ne kushte shume te mira pune.2. page shume e mire, konkuruese per tregun.3. mundesi transferimi ne te gjitha rrjetet e melia.4. nje vakt ushqimor garantohet nga kompania., Adresa: Plepa, Durres, Durrës

Botuar më 30/05/2023
Shume e mire, konkuruese me tregun

KAMARIER Punetirana.com

Paga: 600 Euro |

Vende vakante për kategorinë sherbimedurres kamarier resorantipaga 500-600 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Durrës

Botuar më 30/05/2023
600 Euro

NDIHMES KUZHINIER/E Sol Tropikal by Melia International Hotels Melia International Hotel eshte kompania spanjolle lider e hoteleve me nje rrjet prej 374 hotele te shperndare ne 40 shtete dhe 4 kontinente.

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga shume e mire, konkuruese me tregun |

Preferohen kandidate me pervoje pune ne kete pozicion., ofrohet mundesi per te fituar pervoje pune ne nje ambient nderkombetar prane shefave te kuzhines me te mire internacional ne kushte shume te mira pune. kompania garanton nje vakt ushqimor falas.mundesi transferimi ne te gjithe rrjetet e melia., te interesuarit te aplikojne duke derguar cv ne adresen e email: [email protected] ose te kontaktojne ne numrin e telefonit : 068 405 4833, Adresa: Plepa, Durrës

Botuar më 30/05/2023
Paga shume e mire, konkuruese me tregun

ANIMATOR SOCIAL Sol Tropikal Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga shume e mire, konkuruese me tregun |

Gjuhet e huaja: anglisht, Kriteret e kerkuara jane pervoje pune si animator ose pa pervoje pune. Preferohen kandidat me pervoje nderkombetare ose pervoje te ngjashme ne resorte. Preferohen kandidate te certifikuar ne sport ose yoga., me pervoje ose pa pervoje pune, sol tropikal by melia international hotels kerkon animator. ofrojme mundesi per te marre pervoje pune nderkombetare duke punuar ne kushte pune te nje standarti internacional. paga te mira, konkuruese me tregun. mundesi transferimi ne te gjitha rrjetet e melia kudo ne bote., aplikoni duke derguar cv ne adresen e e-mail:[email protected] ose kontaktoni ne numrin e telefonit 068 405 4833, Adresa: Lagjja 13, Plepa, Durres., Durrës

Botuar më 30/05/2023
Paga shume e mire, konkuruese me tregun

NDIHMES KUZHINIER/E Sol Tropikal by Melia International Hotels Melia International Hotel eshte kompania spanjolle lider e hoteleve me nje rrjet prej 374 hotele te shperndare ne 40 shtete dhe 4 kontinente.

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga shume e mire, konkuruese me tregun |

Preferohen kandidate me pervoje pune ne kete pozicion., ofrohet mundesi per te fituar pervoje pune ne nje ambient nderkombetar prane shefave te kuzhines me te mire internacional ne kushte shume te mira pune. kompania garanton nje vakt ushqimor falas.mundesi transferimi ne te gjithe rrjetet e melia., te interesuarit te aplikojne duke derguar cv ne adresen e email: [email protected] ose te kontaktojne ne numrin e telefonit : 068 405 4833, Adresa: Plepa, Durrës

Botuar më 30/05/2023
Paga shume e mire, konkuruese me tregun

NDIHMES KUZHINIER/E Sol Tropikal by Melia International Hotels Melia International Hotel eshte kompania spanjolle lider e hoteleve me nje rrjet prej 374 hotele te shperndare ne 40 shtete dhe 4 kontinente.

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga shume e mire, konkuruese me tregun |

Preferohen kandidate me pervoje pune ne kete pozicion., ofrohet mundesi per te fituar pervoje pune ne nje ambient nderkombetar prane shefave te kuzhines me te mire internacional ne kushte shume te mira pune. kompania garanton nje vakt ushqimor falas.mundesi transferimi ne te gjithe rrjetet e melia., te interesuarit te aplikojne duke derguar cv ne adresen e email: [email protected] ose te kontaktojne ne numrin e telefonit : 068 405 4833, Adresa: Plepa, Durrës

Botuar më 30/05/2023
Paga shume e mire, konkuruese me tregun
)