Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RECEPSIONIST

Hotel Boka

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me pervoje pune.
Turni II dhe III. Te njohi shume mire gjuhen Angleze

Detyrat dhe Pagesa

35.000 leke

Kontakte

Sheshi Avni Rustemi

Botuar më 07/10/2019

)