Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

RECEPSIONIST/E HOTELI MELIA HOTEL

Paga: Shume e mire |

Të ketë mbi 1 vit eksperience pune si recepsioniste në fushën e Hotelerisë. Të ...

Botuar më 28/05/2023
Shume e mire

SANITARE Njoftime pune - Hotel Villa Petro ne Dhërmi Kerkon dy Sanitare

Paga: 70.000 leke + sigurimet shoqerore te paguara |

Plus ofrojme ushqimin dhe fjetjen, ofrohet strehim dhe ushqim, Adresa: Dhermi

Botuar më 31/05/2023
70.000 leke + sigurimet shoqerore te paguara

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - Qendra e biznesit GKAM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 31/05/2023
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - HOTEL AREELA Kërkon të punësojë

Paga: OFROHET PAGESE 50.000 LEKE |

Te jete e pergjegjshme dhe korrekte ne pune. Pune afat gjate. Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Barrikadave"

Botuar më 31/05/2023
OFROHET PAGESE 50.000 LEKE

KAMARIER/E Njoftime pune - Vila 313 Kërkon të punësojë

Paga: 40000 lekë |

Te kete aftesi të mira ne sherbim.Te njohe Anglishten.Te njohe bazat e kompjuterit., te jete korrekt dhe bashkëpunues., Adresa: Rr. Jordan Misja - Tirane

Botuar më 31/05/2023
40000 lekë

RECEPSIONISTE Njoftime pune - Vila 313

Paga: 40000-45000 lekë |

Te njohe programet baze te kompjuterit. Te flase shumë mirë Anglishten/Italishten., te kete aftesi të mira ne shitje. te jete korrekte dhe bashkëpunuese, Adresa: Rr. Jordan Misja - Tirane

Botuar më 31/05/2023
40000-45000 lekë

BANAKIERE Njoftime pune - Vila 313 Kërkon të punësojë

Paga: 50000 lekë |

Te kete aftesi të mira ne banakte jete korrekte dhe bashkëpunuese, Adresa: Rr. Jordan Misja - Tirane

Botuar më 31/05/2023
50000 lekë

SANITARE Njoftime pune - Vila 313

Paga: 45000-45000 lekë |

-Te jete korrekte ne pune.-Te jete bashkëpunuese., Adresa: Rr. Jordan Misja - Tirane

Botuar më 31/05/2023
45000-45000 lekë

MENAXHER SHITJESH Sol Tropikal by Melia International Hotels Eshte kompania lider ne rrjetin e hotelerise e perbere nga 374 hotele te shperndara ne 40 shtete dhe 4 kontinente. Ne Melia Hotels International ju jeni protagonisti.

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme, konkuruese me tregun. |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Programet kompjuterike: microsoft office, Diplomë në administrim biznesi ose në një fushë të ngjashmePërvoja e mëparshme e suksesshme si përfaqësues i shitjeve ose menaxher shitjesh, duke përmbushur ose tejkaluar vazhdimisht objektivat.Aftësi e demonstruar për të komunikuar, paraqitur dhe ndikuar në mënyrë të besueshme dhe efektive në të gjitha nivelet e kompanise., pervoje pune e meparshme ne kete pozicion minimumi 3 vite., arritja e objektivave te shitjeve duke menaxhuar me sukses ekipin perberes.hartoni dhe zbatoni një plan strategjik biznesi që zgjeron bazën e klientëve të kompanisë.ndërtoni dhe promovoni marrëdhënie të forta dhe afatgjatë me klientët duke u bashkuar me ta dhe duke kuptuar nevojat e tyre.paraqisni raporte të shitjeve, të ardhurave dhe shpenzimeve dhe parashikime reale për ekipin e menaxhimit.identifikoni tregjet në zhvillim dhe ndryshimet e tregut duke qenë plotësisht të vetëdijshëm për produktet e reja dhe statusin e konkurrencës., ushqimi ofrohet nga kompania. leja vjetore, festat zyrtare te pagueshme sipas ligjeve te republikes se shqiperise. mundesi transferimi ne te gjithe rrjetet e melia., dergoni cv ne adresen e e-mail: [email protected] ose kontaktoni ne numrin e telefonit 0684054833, Adresa: Lagjja 13, Plepa, Durrës

Botuar më 31/05/2023
E kenaqshme, konkuruese me tregun.

ANIMATOR SOCIAL Sol Tropikal by Melia International Hotels Melia International Hotels eshte kompania lider ne fushen e hotelerise e shperndare ne 40 shtete, 4 kontinente dhe numeron 374 hotele. Ushqimi i ofruar nga shoqeria. Leja vjetore, festat zyrtare d

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga e kenaqshme |

Gjuhet e huaja: anglisht, 1.Pervoje pune te meparshme ne resorte. 2. Kandidate te certifikuar ne sport ose yoga kane perparesi., pervoje pune e meparshme, ofrojme mundesi per te marre pervoje pune nderkombetare duke punuar ne kushte pune te nje standarti te larte. mundesi transferimi ne te gjitha rrjetet e melia kudo ne bote., aplikoni duke derguar cv ne adresen e e-mail:[email protected] ose kontaktoni ne numrin e telefonit 068 405 4833, Adresa: Lagjja 13, Plepa, Durres., Durrës

Botuar më 31/05/2023
Paga e kenaqshme

SALES DIRECTOR Sol Tropikal by Melia International Hotels Eshte kompania lider ne fushen e hotelerise e perbere nga nje rrjet prej 374 hotelesh te shperndare ne 40 shtete dhe 4 kontinente.

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme, konkuruese me tregun. |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Programet kompjuterike: microsoft office, Te kete diplome universitare ne Administrim Biznes ose ne nje fushe te ngjashme. Aftësi të shkëlqyera komunikimi me shkrim dhe verbal.Aftësi e provuar për të drejtuar procesin e shitjes nga fillimi deri në fund.Aftësi të shkëlqyera të dëgjimit, negocimit dhe prezantimit.Aftësi e provuar për të artikuluar aspekte të veçanta të shërbimeve dhe produkteve.Njohuri se si të zhvillohen zgjidhje të fokusuara tek klienti, të diferencuara dhe të arritshme., kerkohet pervoje pune e meparshme ne kete pozicion minimumi 3 vite., 1.zhvilloni dhe ekzekutoni plane strategjike për të arritur objektivat e shitjeve.2. krijoni dhe komunikoni qëllimet e shitjeve dhe sigurohuni që drejtuesit të jenë të informuar mbi përparimin e këtyre qëllimeve.3.ndërtoni dhe mbani marrëdhënie të qëndrueshme dhe të forta me klientët duke bashkëpunuar me ta për të kuptuar më mirë objektivat dhe nevojat e tyre të biznesit.4.kuptoni tendencat dhe peisazhet specifike të industrisë.5.komunikoni në mënyrë efektive propozimet e vlerave përmes prezantimeve dhe propozimeve., ushqim garantohet nga kompania. leja vjetore, festat zyrtare jane te pagueshme sipas ligjeve te republikes se shqiperise. mundesi transferimi ne te gjitha rrjetet e melia ne bote., aplikoni duke derguar cv ne adresen e e-mail:[email protected] ose kontaktoni ne numrin e telefonit 0684054833, Adresa: Lagjja 13, Plepa, Durres, Durrës

Botuar më 31/05/2023
E kenaqshme, konkuruese me tregun.
)