Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PASTRUESE

Njoftime pune - HOTEL NE TIRANE

Kërkon të punësojë

Kriteret

(sanitare). Orari punes: 09:00 - 17:00. Te kete eksperience pune ne hoteleri. Puna turni i pare

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Tek Zogu Zi, rr. "Durresit".

Botuar më 17/03/2023

)