Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJESE LAVANTERIE HOTEL Colosseo Tirana Kërkon të punësojë

Paga: page te kenaqshme |

Me pervoje pune. Sigurojme kushte te mira pune, te interesuarat te kontaktojne ne nr telefoni, Adresa: rruga e Durresit sheshi Adem Jashari

Botuar më 18/06/2021
page te kenaqshme

RECEPSIONIST/E HOTEL SOKRATI HOTELI ME I RI NE ZONEN E FARKES ,TIRANE. UNIK NE LLOJIN E TIJ, HOTELI KA NJE VENDODHJE IDEALE PRANE PARKUT TE LIQENIT DHE KOPESHTIT ZOLOGJIK, VENDI IDEAL PER KLIENTET E BIZNESIT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Te dij Programet kompjuterike: microsoft excel - microsoft office. Punonjesi i recepsionit eshte pergjegjes per mbajtjen e marredhenieve me klientet e hotelit nga momenti i rezervimit deri ne largimin e tij nga hoteli.Qellimi kryesor i ketij pozicioni eshte te nderveproje me klientelen e hotelit dhe te permbushe nevojat e tyre, te kete aftesi shume te mira komunikuese, me eksperience te meparshme perben avantazh, njohuri shume te mira te gjuheve te huaja. Avantazh perben gjuha angleze gjithashtu dhe italiane, pritja e klienteve ne recepsion, kryerja e procedurave te mikpritjes sipas standarteve te hotelit pritja e telefonatave percaktimi i dhomave sipas nje plani ditor,, 20-40 vjec,, kushte shume te mira pune, dergoni aplikimin tuaj ne adresen e emailit ose ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga Peti Nr.3 Tirane, Tiranë

Botuar më 18/06/2021
e kenaqshme

KAMARIER/BANAKIER HOTEL SOKRATI HOTELI ME I RI NE ZONEN E FARKES ,TIRANE. UNIK NE LLOJIN E TIJ, HOTELI KA NJE VENDODHJE IDEALE PRANE PARKUT TE LIQENIT DHE KOPESHTIT ZOLOGJIK, VENDI IDEAL PER KLIENTET E BIZNESIT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Arsimi: i larte - i mesem - mesem profesional, Gjuhet e huaja: anglisht, preferohet me eksperience pune - te jene te sjellshem dhe te komunikueshem, 20-35 vjec, pergjegjes per pjesen e barit ne hotel duke permbushur kerkesat e klienteve., kushte shume te mira pune, dergoni aplikimin tuaj ne adresen e emailit ose ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga Peti Nr.3 Tirane, Tiranë

Botuar më 18/06/2021
e kenaqshme

SANITARE HOTEL SOKRATI HOTELI ME I RI NE ZONEN E FARKES ,TIRANE. UNIK NE LLOJIN E TIJ, HOTELI KA NJE VENDODHJE IDEALE PRANE PARKUT TE LIQENIT DHE KOPESHTIT ZOLOGJIK, VENDI IDEAL PER KLIENTET E BIZNESIT Kërkon të punësojë

Paga: 30000 leke |

Arsimi: i mesem, Etike ne pune, aftesi bashkepunuese dhe komunikuese, preferohet me eksperience te meparshme pune, mosha 30-55 vjec,me kohe te plote per hotelin me 11 dhoma, paga shume e mire, kushte te mira pune,, kushte shume te mira pune, dergoni aplikimin tuaj ne adresen e emailit ose ne numrin e telefonit

Botuar më 18/06/2021
30000 leke

SPA THERAPIST/MASAZHIERE BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel pjese e Best Western International, Inc e cila eshte nje nga zinxhiret me te medha nderkombetare te hotelerise. Best Western International ka me shume se 4200 hotele ne mbare boten. Kërkon të punëso

Paga: e kenaqshme dhe ne baze te experiences |

Kanditati duhet: • Minimalisht 3 vjet përvojë pune. • Aftësi të shkëlqyera komunikuese. • Njohuri të gjuhes Angleze dhe Italiane. Shenim: • Kushte shume te mira pune. Aplikimi: Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet perkatese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në E-mail: [email protected] Kandidatët e përzgjedhur, të cilët plotesojnë kushtet e mësiperme, do të njoftohen për intervista të mëtejshme, transporti i perfshire, Adresa: Perballe Tirana Airport, Rinas. Web: arkhotel.al, Tiranë

Botuar më 17/06/2021
e kenaqshme dhe ne baze te experiences

RECEPSIONIST/E BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel pjese e Best Western International, Inc e cila eshte nje nga zinxhiret me te medha nderkombetare te hotelerise. Best Western International ka me shume se 4200 hotele ne mbare boten

Paga: te konsiderueshme |

Kanditati duhet të plotesoje karakteristikat e mëposhtme: • Minimalisht 3 vjet përvojë pune në Reception. • Aftësi të shkëlqyera të të punuarit në internet dhe MS Office packages. • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizuese. • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës Angleze dhe Italiane. • Aftesi të mira promovuese, Adresa: Perballe Tirana Airport, Rinas. Web: arkhotel.al

Botuar më 17/06/2021
te konsiderueshme

PJATALARESE Hotel Opera Kërkon të punësojë

Paga: Pages e rregullt mujore +sigurimet shoqerore, perfshirë lejen javore dhe vjetore |

(Punonjese Kuzhine). Puna Turni I. Dita e pushimi javor (me grafik), Adresa: Rruga “Urani Pano”, Nd.3,H.1, (pas 15 kateshit), Tirane

Botuar më 17/06/2021
Pages e rregullt mujore +sigurimet shoqerore, perfshirë lejen javore dhe vjetore

PUNONJESE HOTELI HOTEL DERVI Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet pagese e kenaqshme + siguracione |

(2 Punonjese). Mosha 20 - 40 vjeç. 1 dite ne jave pushim, Adresa: Rruga "Ali Demi", tek Poligrafiku

Botuar më 17/06/2021
ofrohet pagese e kenaqshme + siguracione

RECEPSIONIST HOTEL MONARC Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/Kamarier (ti bej te dyja pozicionet). Kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 17/06/2021
e kenaqshme

SANITARE Envi Hotel ne Radhime Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Personi te jete i pergjegjeshem dhe korrekt me punen., me eksperience pune, ofrohet akomodim dhe ushqim, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Radhime, Vlorë

Botuar më 17/06/2021
e kenaqshme
)