Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RECEPSIONIST/E

Mosaik Home Hostel

Kriteret

deri ne 25 vjeç
Orari i punes 8.00-16.00 dhe 16.00-24.00. Te dijne gjuhe te huaj

Kontakte

Tek 21 Dhjetori, rrugica perballe shkolles Sabaudin Gabrani

Botuar më 19/09/2019