Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FRONT DESK RECEPSION

Njoftime pune - “Hotel Opera” kerkon Punonjës/e me eksperiencë për Manager Front Desk Recepsion

Kriteret

* Mosha mbi 22 vjeç. * Te jete i/e diplomuar. * Te zoteroje shume mire gjuhen Angleze dhe Italiane. * Orari i punes 07.00 deri 15:00. - Te interesuarit te dergojne CV ne numrin 0682026126 ose ne E-mail: tta_alba_[email protected]

Detyrat dhe Pagesa

* Pages 50’000 Lek ne muaj + sigurimet shoqerore perfshire lejen javore dhe vjetore

Kontakte

300m larg sheshit Skenderbej, rruga “Urani Pano ”(pas 15 kateshit),Tirane.
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 26/05/2023

)