Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BARIST/E

- Beach Bar Road House

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

80.0000 Leke dhe Perqindje (%)
Akomodimi dhe Ushqimi mbulohet nga kompania

Kontakte

Borsh
Himarë

Botuar më 17/03/2023

)