Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BANAKIER/E

Njoftime pune - Bar Boka

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te kete eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

50.000 leke + sigurime

Kontakte

Tek Pazari Ri

Botuar më 28/09/2023

)