Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ApartHotel Relax Kërkon të punësojë Masazhatore

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Hotele dhe shërbime hotelerie
Aparthotel relax, masazhatore
Përshkrim

Paga shume e kenaqshme. Ofrohet akomodimi dhe ushqimi., Sarandë


Botuar më 12/06/2019

Telefon