Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SANITARE Njoftime pune - EUROPA HOTEL Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohet page e kenaqshme + siguracion |

* 1 dite ne jave pushim. * Sigurojme kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri".

Botuar më 23/02/2024
* Ofrohet page e kenaqshme + siguracion

RECEPSIONIST/E Njoftime pune - HOTEL AREELA Kërkon të punësojë

Paga: OFROHET PAGESE SHUME E MIRE |

* Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Barrikadave"

Botuar më 22/02/2024
OFROHET PAGESE SHUME E MIRE

SANITARE Njoftime pune - HOTEL AREELA Kërkon të punësojë

Paga: OFROHET PAGESE SHUME E MIRE |

* Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Barrikadave"

Botuar më 22/02/2024
OFROHET PAGESE SHUME E MIRE

NDIHMES KUZHINIER/E PUNË TIRANA

Paga: 65000 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

- ndihmes kuzhiniereorari me alternim, 8 ore pune1 dite pushimi ne javepaga 55.000-65.000 leke (pa ose me eksperience) plus sigurime, plus bonuse mujore, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
65000 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

KAMARIER PUNË TIRANA

Paga: 500 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Bar ne tirane (kodra e diellit 1), kerkon:- 2 kamarier/eorari 07:00-15:00 dhe 15:00-23:00paga 50.000 leke plus sigurime1 dite pushimi ne jave, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
500 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

AGJENTE UDHETIMI PUNË TIRANA

Paga: 60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kriteret e kandidates:- disponibilitet full time, nga ora 09:00 deri ne 17:00.- të ketë njohuri të mira në përdorimin e internetit dhe rrjeteve sociale.- të njohë shumë mirë gjuhen angleze me shkrim dhe me gojë.- të ketë njohuri të shkëlqyeshme në të shkruar dhe të folur.- eksperienca te meparshme perben prioritet.? detyrat e kandidates:- të interesohet vazhdimisht për oferta në destinacione të reja për tregun shqiptar dhe ti sjelli ato pranë klientit.- të krijoje, të reklamojë, të shesë paketa turistike/ bileta udhëtimi, sipas kërkesave të klientëve.- të informojë klientët për dokumentacionin e nevojshëm për të udhëtuar.- ti përgjigjet kërkesave në email, rrjete sociale, zyrë, etj.- të jetë e kujdesshme ndaj detajeve., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
60 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SPECIALIST MARKETINGU PUNË TIRANA

Paga: 50 000 leke + bonuse Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kerkohet vajze per pozicionin specialiste marketingu.te kete pervoje te meparshme ne menaxhimin e rrjeteve sociale dhe ne marketing.arsim te larte.mosha deri ne 30 vjece.aftesi te mira kompjuterike.detyra eshte te marketohen dhe vendosen produkti i kompanise ne site te ndryshme dhe rrjetet sociale.

Botuar më 22/02/2024
50 000 leke + bonuse Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

NEPUNES PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Nëpunës/e inventari detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:të kryej kontroll periodikë të gjendjes së artikujve të dyqaneve, brenda afateve kohore të caktuara.të kryej numërimin dhe verifikimin fizik të diferencave të inventarit.kualifikimet/ kriteret:arsimi i mesëm, diploma bachelor ka përparësi.mosha 20-28 vjeç.turni i parë, 08.30-16.30e diela pushim.

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

PUNETOR FAST-FOODI PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kushtet e mira te punes, 1 dite ne jave pushim, mundesi rritje rroge ne baze te progresit, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

KAMARIER PUNË TIRANA

Paga: 500 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Bar ne tirane (kodra e diellit 1), kerkon:- 2 kamarier/eorari 07:00-15:00 dhe 15:00-23:00paga 50.000 leke plus sigurime1 dite pushimi ne jave, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
500 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion
)