Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

UNION BANK SHET NDERTESE BIZNESI, BALLSH

Qender, prane Bashkise, Ballsh | 900 M2 | 17500000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Ne shitje, Te tjera
UNION BANK SHET Ndertese Biznesi, Ballsh, Qender, prane Bashkise, Ballsh, 900 M2, 17.500.000 leke
Bosh, gjendja: shume e mire
Tarrace, verande, vendparkim, oborr
Përshkrim

Union Bank ka për shitje një Ndërtesë Biznesi (Zk.1566; Nr.pas.92/2) të ndodhur në qytetin e Ballshit. -Prona konsiston në një Truall 1,500 m2 dhe Ndërtesë 3kate, me vendodhje në qëndër të qytetit e cila pozicionohet buzë rrugës kryesore me akses të drejtpërdrejtë me të., 900 M2, totali i kateve 3, tarrace, verande, vendparkim, oborr, bosh, gjendja: shume e mire, -Pasuria konsiderohet tepër atraktive, duke konsideruar fakt pozitiv, vendodhjen shumë te mirë si dhe karakteristikat e saj.

17.500.000 leke

Botuar më 05/06/2023

Telefon
Email
)