Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHEZLLON

Material druri dhe hekuri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi, gjendja: shume e mire

Botuar më 20/11/2020
6.000 lekecmimi/cope

SHITET STOL PER MUSKUJ BARKU DHE GIRA

Perdoret ne 5 pozicione kende te ndryshme., gjendja: shume e mire

Botuar më 19/11/2020
12.000 leke
)