Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHEZLLON

Karakteristika

Koha e lire, Ne shitje, Aksesore plazhi
Shezllon, 6.000 leke
Përshkrim

Material druri dhe hekuri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi, gjendja: shume e mire

6.000 lekecmimi/cope

Botuar më 01/07/2020

Telefon
Email
)