Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

STEP PALESTRE

Shitet step palestre shume pak te perdorur. Mat kohen, distancen, kalorite, shpejtesine. Ka programe te ndryshme., Tirane, gjendja: shume e mire

Botuar më 14/08/2020
25.000 leke

HOVERBOARD

Hoverboard 4 muaj i perdorur., gjendja: shume e mire

Botuar më 12/08/2020
9.000 leke

BIZCIKLET KURSI KARBON

Ne gjendje shume te mire pune.

Botuar më 08/08/2020
50.000 leke

SHITEN GIRA

Thuajse te reja fare, gjendja: shume e mire

Botuar më 08/08/2020
6.000 leke

SHITET STOL PER MUSKUJ BARKU DHE GIRA

Perdoret ne 5 pozicione kende te ndryshme.

Botuar më 08/08/2020
13.000 leke

SHEZLLON

Material druri dhe hekuri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi, gjendja: shume e mire

Botuar më 08/08/2020
6.000 lekecmimi/cope
)