Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AMERICAN FITNESS - SERIOUS MASS OPTIMUM NUTRITION

Serious Mass ON-është formulimi i fundit i peshës. Me 1,250 kalori për servirje dhe 50 gramë proteina, si dhe 25 vitamina dhe minerale.

Botuar më 30/09/2023
11.000 leke

AMERICAN FITNESS - QUADRALEAN RSP NUTRITION

QuadraLean ndihmon djegien e yndyres, kontrollin e oreksit, pershpejton organizim dhe rrit energjine.

Botuar më 30/09/2023
6.900 leke

AMERICAN FITNESS - BCAA 8500 QNT

Shperbehet lehte ne uje duke I siguruar organizmit nnje furnizim te shpejte dhe te plote me BCAA. Para dhe pas stervitje.LIMON

Botuar më 30/09/2023
3.500 leke

AMERICAN FITNESS - BCAA 8000 (ACTIF BY JUICE) QNT

BCCA-te jane aminoacide esenciale te cilet luajne nje rol te rendesishem vecanerisht ne prodhimin e energjise per te ndihmuar muskujt gjate stervitjes

Botuar më 30/09/2023
200 leke

AMERICAN FITNESS - PUMP RX PRE WORKOUT QNT

Perdorimi: Perzieni nje lug(9gr) me 250ml uje perpara stervitjes

Botuar më 30/09/2023
3.300 leke

AMERICAN FITNESS - RECOVERY POWDER QNT

Perdormi: Perzieni 3 luge me 500ml uje

Botuar më 30/09/2023
2.500 leke

AMERICAN FITNESS - PROTEIN WAFER BAR QNT

Permban 32% protein te paster whey dhe eshte nje menyre e lehte per te marre protein. Pavaresisht veshjes prej cokollate, ka nje permbajtje te ulet yndyrnash dhe sheqeri

Botuar më 30/09/2023
180 leke

AMERICAN FITNESS - PROTEIN WAFER BAR QNT

Permban 32% protein te paster whey dhe eshte nje menyre e lehte per te marre protein. Pavaresisht veshjes prej cokollate, ka nje permbajtje te ulet yndyrnash dhe sheqeri

Botuar më 30/09/2023
180 leke
)