Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOHET PUNETORE SHTEPIE

Kerkohet punetore shtepie, Tek Komuna e Parisit

Botuar më 28/02/2020

KERKOJ KUJDESTARE FEMER PER TE MOSHUAR MASHKULL

Puna nje dite po nje dite jo, turn nate, Tirane

Botuar më 28/02/2020

OFROJ FIZIOTERAPI NE SHTEPI, BRENDA TIRANES

Jam fizioterapist i Licensuar para 10 viteve, kam 7 vjet eksperience pune ne qenderen spitalore shteterore, ne sektorin neurologjik ortopedik dhe pediatrik, Te interesuarit ne numrin e telefonit

Botuar më 28/02/2020

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar. Me eksperience pune, Tirane

Botuar më 27/02/2020

KERKOHET PUNONJESE SHTEPIE

Orari i punes 8.00-14.00 nga e hena ne te shtune. Paga 27.000 leke., Adresa: ish Stacioni i fundit i Tiranes se Re

Botuar më 27/02/2020

KERKOJ TE PUNESOHEM SI

Kujdestare te moshuar, femer, Rr. Irfan Tomini tek pallati me shigjeta

Botuar më 26/02/2020

KERKOHET KUJDESTARE PER TE MUSHUAR

E moshuara eshte ne gjendje te mire shenbdetesore, Adresa: Perballe Ekspozites Shqiperia Sot

Botuar më 26/02/2020

KERKOJ TE PUNESOHEM SI KUZHINIER,

Jem me eksperience Greqi dhe Shqiperi ne gatimet me zgare, tigan dhe gatime tradicionale, me eksperience pune 20 vjecare. Jam 50 Vjec

Botuar më 25/02/2020

KERKOJ KUJDESTARE PER TE MOSHUAR

Femer, te bashkejetoje pa angazhime, te siguruar e ushim dhe fjetje, mosha deri ne 60 vjec, Rr. Ali Demi

Botuar më 25/02/2020
)