Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOJ PUNETORE SHTEPIE

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Punetore shtepie
Kerkoj punetore shtepie
Përshkrim

Pastrim, hekurosje dhe gatim. Perkujdesje te nje femije ne orare te caktuara, 4 here ne jave, orari 10.00-17.00, Kodra e Diellit


Botuar më 14/02/2020

Telefon
Email
)