Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOJ KUJDESTARE PER TE MOSHUAR (GRUA)

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Kerkoj, Kujdestare
Kerkoj kujdestare per te moshuar (grua)
Përshkrim

Shtepi eshte e bollshme, ofrojme ushqim dhe strehim, komoditet., Bulevardi Zogu I, ngjitur me Ministrin e Drejtesise


Botuar më 13/09/2019

Telefon