Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAM MBI 20 VITE EKSPERIENCE ME FEMIJE. OFROJ SHERMBIMIN PER KUJDESTARE.

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Kujdestare
Kam mbi 20 vite eksperience me femije. ofroj shermbimin per kujdestare.
Përshkrim

Kujdestare dhe ndihmoj per detyra shkollore deri ne klasen e peste., prane Universitetit Bujqesor, largesia nuk eshte problem.


Botuar më 29/11/2023

Telefon
Email
)